روشهایی برای بهتر شدن روابط خانوادگی

ساخت وبلاگ

1. ارتباطات

می توان گفت که اینگونه است سنگ بنایی که پایه و اساس روابط صحیح را پشتیبانی می کند. این شامل برقراری ارتباط خوب ، گوش دادن به دیگران ، اطمینان از این است که آنچه می گوییم به مخاطب ما رسیده است ، پیام به درستی رسیده است و ما مایل به گوش دادن به شخص مقابل هستیم.

به خصوص ما باید توجه و وقت خود را برای گوش دادن به سخنان فرزندان خود اختصاص دهیم. بعضی اوقات ما آنها را سوژه های منفعل درون خانواده می دانیم و این در اشتباه افتاده است ، زیرا در آخر آنها یک وسیله دیگر خانواده هستند.

2. احترام بگذارید

درک این نکته ضروری است که روابط خانوادگی باید بر اساس احترام باشد. دیگه چی، مهم است که اگر می خواهیم نسبت به شخصی "احترام" ایجاد کنیم ، به عنوان مربی نمونه آن هستیم. به همین دلیل بسیار سودمندتر است که ما با دیگران به روشی مناسب ارتباط برقرار کنیم.

تنظیم محدودیت ها و قوانین و یا حتی داشتن لحظات بحث را با افتادن به توهین ، تحقیر و ملامت اشتباه نگیرید. احترام باید دو جانبه باشد و یک جانبه نباشد.

3. درک و همدلی

یکی از اصلی ترین مشکلاتی که روانشناسان هنگام بروز مشکل در روابط خانوادگی با آن روبرو می شوند ، عدم همدلی یا درک موقعیت از خویشاوند دیگر است.

ما بسیار دچار این خطا می شویم که فکر می کنیم "آنچه من احساس می کنم" مهمتر از آن است که دیگران احساس می کنند یا اینکه به نظر یا ترجیح ما و همچنین داشتن "داشتن حقیقت" باید ارزش بیشتری داد. از اهمیت ویژه ای برخوردار است که می توان فهمید هر شخص واقعیت خود را به روشی منحصر به فرد زندگی می کند و آنچه برای من ممکن است "درست" یا "روش صحیح" انجام کاری باشد برای شخص دیگر نیست.

تلاش برای متمرکز کردن اینکه چرا شخص مقابل فکر می کند ، چه احساسی دارد و چگونه می تواند به او در پرورش اعتماد ، احساس امنیت و برقراری ارتباط مناسب تر بین اعضای خانواده کمک کند ، زیرا همیشه بیان چیزی آسان تر است فرد در حال درک است.

4. مثبت بدهید و بگیرید

اگر می خواهیم روابط را بهبود ببخشیم حذف بحث های احتمالی یا لحظات تنش کافی نیست ، بلکه توانایی تولید احساسات مثبت نیز مهم است. همانند یک زن و شوهر ، اگر در محیط خانواده چیزی پیدا نکنیم که احساس خوبی به ما دست دهد و مورد پسند ما باشد ، به احتمال زیاد در نهایت وقت کمی با دیگران خواهیم گذراند و روابط سرد می شود.

یافتن زمینه های مشترک ، فعالیت های مشترکی که بتواند ما را به عنوان یک خانواده لذت ببرد برای بهبود این روابط ضروری است. در اینجا عامل "تسلیم شدن" و درک این نکته نیز وجود دارد که گاهی اوقات انجام کاری برای دیگران حتی اگر به خصوص دوست ندارم این کار منفی نیست. تسلیم شدن همیشه یک مشکل است ، اما در نهایت انجام این کار مشکلی نیست.

5. حل اختلافات / رسیدن به توافقات

عادی سازی این که بحث ها در موارد بسیاری رخ خواهد داد اما همیشه راه های موثری برای پرداختن به آن وجود دارد ، به ما امکان می دهد تا این شرایط را به روش بسیار مناسب تری مدیریت کنیم. به همین ترتیب مهم این است که به شخص مقابل اجازه دهیم خودش را ابراز کند و استدلال کند.

هنگامی که ما استدلال ها را ارائه دادیم ، بهتر است تا جایی که امکان دارد به توافق برسیم ، اما گاهی اوقات این امر محقق نخواهد شد و کنار گذاشتن بحث نیز می تواند راهی برای حل آن باشد.

توصیه های نهایی

لازم به ذکر است که اینها برخی از توصیه ها و عوامل مهم هستند ، اما به هیچ وجه فرمولی دقیق نیستند. لازم است در هر خانواده ای تجزیه و تحلیل شود که دلایل اصلی درگیری چیست یا چرا مشکلات در روابط وجود دارد. پویایی هر خانواده و خانواده بسیار متفاوت است و بنابراین راه حل ها باید با انواع مختلف مشکلات سازگار شوند. حتی در این صورت ، این توصیه ها بخشی از مبنای ایجاد روابط خوب بین اعضای خانواده است.

اظهارنظر در مورد آن نیز مهم است گاهی اوقات "داشتن یک رابطه خوب" با "رضایت" اشتباه گرفته می شود. یعنی گاهی تصور می شود که بهترین راه برای برقراری رابطه خوب با فرزندان ، مجاز پذیری و دادن هر آنچه فرد می خواهد است. این می تواند منجر به مشکلات مربوط به محدودیت ها و هنجارهای خانوادگی شود ، درگیری های بعدی ، به ویژه در دوران نوجوانی ایجاد شود.

دکتر حمید اکبری نور...
ما را در سایت دکتر حمید اکبری نور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 5dr-akbaria بازدید : 148 تاريخ : يکشنبه 17 مهر 1401 ساعت: 15:06